Termopane Rehau

        Termopane Rehau    

    Sistemul tamplarie PVC - REHAU cu geam termopan pentru ferestre si usi, importat exclusiv din Germania si Austria, este optiunea ideala pentru confortul dumneavoastra.

Termopane Salamander

Termopane Salamander

Profilul Salamander este produs in Germania fiind incadrat in clasa energetica A standard european cu armatura de 1,5 mm din otel zincat la interior. Profilele sunt rotunjite, conferind un aer elegant si exclusivist. Sticla cu 2 sau 3 foi de geam iar vitrajul poate sa aibe latimi de 24 mm sau de 40 mm.

Producator tamplarie PVC Bucuresti - TermopanEnes.ro

Ferestrele termopan sunt numarul unu în eficienta energetica

Cadrul ferestrei joaca un rol decisiv în promovarea energiei si izolarii termice cost-eficiente. Profilele PVC sunt mult superioare ferestrelor din aluminiu sau lemn, acestea avand valori de izolatie mai bune si fiind capabile de a reduce costurile de energie si de încalzire.

 

Ferestrele termopan au un raport foarte bun cost-beneficiu:

Termopanele ofera avantaje de cost clare, atât în achizitia lor cat si pe parcursul întregului ciclu de viata. Ramele din lemn suntt de aproximativ 20-30% mai scumpe decât profilele PVC, iar ferestrele din aluminiu costa cu 30% mai mult, reprezentând alternativa cea mai costisitoare.

 

Ferestrele termopan sunt usor de intretinut

Termopanele de inalta calitate sunt extrem de usor de ingrijit si necesita intretinere minima datorita proprietatilor usor de întretinut ale suprafetelor de profil netede. Pentru a curata ramele ferestrelor tot ce ai nevoie este un detergent lichid pentru vase.

 

Termopanele sunt extrem de durabile

Spre deosebire de ferestrele din lemn, termopanele au o durata de viata deosebit de lunga. Ferestrele de inalta calitate ies in evidenta cu rezistenta lor impotriva distorsiunilor si cu nivelul ridicat de functionalitate de ani de zile. Datorita vietii indelungate de cel putin 50 de ani, ferestrele termopan sunt o investitie excelenta pentru caminul dumneavoastra.

 

Ferestrele din PVC dispun de un echilibru ecologic excelent

Termopanele sunt 100% reciclabile. 40% din toate rezervele de gaze si petrol din lume sunt folosite pentru încalzire si pentru furnizarea de energie la cladiri, în timp ce doar 4% intra în productia materialelor plastice, din care doar 1% sunt folosite pentru PVC. Pe langa faptul ca ferestrele termopan sunt reciclabile, durabilitatea si nivelurile scazute de poluare din timpul productiei de profile din PVC ajuta la producerea unui excelent eco-echilibru, astfel contribuind la protectia mediului.

Termopane Gealan

Ferestrele termopan GEALAN se disting nu numai prin aspectul lor estetic ci si prin geometria lor rafinata si foarte dezvoltata care respecta cele mai înalte cerinte în materie de izolare termica si fonica

Termopane Otto Richter

Marca OTTO RICHTER cu profile PVC s-a infiintat in anul 2008 in Bulgaria, fabrica lor fiind situata in orasul Silistra, la granita cu Romania. OTTO RICHTER asigura calitate si durabilitate superioara a produselor, ci si un pret modest, economic

Super promotie !

Geam low-e cu argon la pret de geam normal, promotia este limitata, profita acum !

Parteneri

  • Feronierie Rotto
  • Feronerie Gu
  • Sticla Saint Gobain
  • AdSem.ro

 

 

Garantie extinsa

12 ani garantie la termopane

Oferim garantie 12 ani la toate profilele comercializate.

Promotie Gealan

Profil GEALAN de 6 camere la pret de 5

Profita acum

1. Estimare pret

Easy to start

Va comunicam pretul pentru comanda dvs. iar daca sunteti de acord cu pretul un specialist va veni la dvs. pentru masuratori.

2. Semnare contract

Modern Design

Semnam contractul, achitati avans de 50% din suma iar restul la montaj.
Montajul se realizeaza in 7 zile lucratoare.

3. Demontare/Montare tamplarie

Modern Design

Daca este nevoie demontarea tamplariei vechi se face gratuit. Montajul este realizat de catre specialisti in domeniu.

Go to top