Profilele PVC SALAMANDER vin din cel mai bun loc.

 

 

    SALAMANDER are productia de tamplaie PVC pentru ferestre si usi, dar si centrul logistic in Bavaria, cu o lunga istorie, decenii de experienta si know-how.

    Cu ferestrele si usile din tamplarie tip SALAMANDER atingeti echilibrul perfect intre izolare si comunicare, astfel incat sa va bucurati pe deplin de stralucire si lumina vara, cat si de liniste si confort iarna, fiind la adapost de orice intemperie.

     

 

 

 
DESIGN 2D

 

 

    Simplu. Elegant. Excelent. Sistemul 2D

 

 

    Sistemul de tamplarie PVC clasic SALAMANDER DESIGN 2D cu latimea de 60 mm are o linie atractiva si o functionalitate deosebita. Acest tip de termopan reprezinta optimul tehnic pentru Romania si ofera un raport calitate / pret excelent. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Faltul dublu inclinat, intariturile pe zona de prindere, armatura mare, baghetarea inteligenta asigura acestui model de tamplarie o prelucrare usoara si o functionalitate si rezistenta deosebite pe perioada exploatarii ferestrelor.

    Sistemele de termopane cu 3 sau 4 camere si grosimea peretilor care determina incadrarea profilului in Clasa A va garanteaza ca folositi profilul optim pentru clima din Romania.

    Se foloseste la: ferestre termopan cu deschidere simpla, batanta, oscilo-batanta si pivotanta, usi termopan cu deschidere interioara sau exterioara, culisant-batanta si armonica.

 

    Date tehnice pentru oferta DESIGN 2D:

 

  - 60 mm adancime constructiva, 3 sau 4 camere de izolare, izolare termica (fereastra cu sticla si armatura) Uw =0,93-1,4 W/m2K, protectie fonica pana la 46 dB, rezistenta la furt clasa 2 (DIN V ENV 1627).

 

 

 

 

STREAMLINE

     Limbajul formelor pentru fiecare generatie. Streamline.    Sistemul de tamplarie PVC SALAMANDER STREAMLINE cu latimea de 76 mm are un design deosebit in pas cu noile tendinte. Streamline este un termopan cu 5 sau 7 camere de izolare atat la rama cat si la cercevea, asigurand o inalta protectie termica si fonica, stabilitate maxima ferestrelor si o durata de viata certificata de institutele independente de 50 de ani. 

    Profilul cu sapte camere poate conduce la obtinerea unui coeficient   de izolare termica sub 1. Oferta de termopan Strea
mline cu cinci camere, latime de 76 mm, clasa A a grosimii peretilor, va asigura o solutie tehnica excelenta la un pret corect.    Acest profil de tamplarie PVC se foloseste la:

 


    Ferestre termopan cu deschidere simpla, batanta, oscilo-batanta si pivotanta, usi termopan cu deschidere interioara sau exterioara, culisant-batanta si armonica.

    Date tehnice: 76 mm adancime constructiva, 5 sau 7 camere de izolare, 2 garnituri, izolare termica (fereastra cu           sticla si armatura) Uf =0,86-1,3 W/m2K, protectie fonica pana la 47 dB, rezistenta la furt clasa 2 (DIN V ENV 1627).

 

 

 

 

BLUEVOLUTION

 

 


   Fereastra viitorului. Perfectiune

 

 

    Nu doriti sa faceti compromisuri atunci cand vine vorba de confortul casei si de optimizarea consumului de energie. Nici nu trebuie, le puteti avea pe amandoua.


    Sistemul de tamplarie PVC bluEvolution reprezinta in sine o noua clasa de termopane conceput, avand ca obiectiv coeficientul de transfer termic al ferestrei in intregime. Cu cat acesta e mai mic, cu atat confortul dumneavoastra creste si costurile de incalzire scad.

    Pentru ca profilul de tamplarie bluEvolution este orientat spre viitor, are design-ul pragmatic al urmatoarei generatii de ferestre termopan. Acest sistem de tamplarie este combinat cu inaltimea mica de numai 118 mm care permite suprafete vitrate mari, indeplinind toate criteriile ecologice si venind cu o suprafata superdensa reprezinta perfectiunea - made in Germany.

 

 

    Adamcimea de constructie (92 cm), numarul de camere (6) si aranjarea lor inteligenta, precum si cele trei garnituri de etansare ale acestui sistem de termopane influenteaza crucial performantele tehnice.
 
    Chiar in versiunea standard a ferestrei termopan se poate atinge o valoare Uw de 0.83 W/m2K. Cu armaturi termice si geam termopan de inalta izolatie, putem atinge valori de 0.73 W/m2K care depasesc standardele pentru case pasive. Datorita conceptiei inteligente puteti folosi un pachet de sticla cu o grosime de pana la 60 mm.

 

 

 

 

Super promotie !

Geam low-e cu argon la pret de geam normal, promotia este limitata, profita acum !

Parteneri

  • Feronierie Rotto
  • Feronerie Gu
  • Sticla Saint Gobain
  • AdSem.ro

 

 

Garantie extinsa

12 ani garantie la termopane

Oferim garantie 12 ani la toate profilele comercializate.

Promotie Gealan

Profil GEALAN de 6 camere la pret de 5

Profita acum

1. Estimare pret

Easy to start

Va comunicam pretul pentru comanda dvs. iar daca sunteti de acord cu pretul un specialist va veni la dvs. pentru masuratori.

2. Semnare contract

Modern Design

Semnam contractul, achitati avans de 50% din suma iar restul la montaj.
Montajul se realizeaza in 7 zile lucratoare.

3. Demontare/Montare tamplarie

Modern Design

Daca este nevoie demontarea tamplariei vechi se face gratuit. Montajul este realizat de catre specialisti in domeniu.

Go to top