USI TERMOPAN

Ferestrele si usile termopan ofera un echilibru perfect între eficienta energetica si viata confortabila. Usile si ferestrele termopan sunt solutia eficient-energetica si de inalta calitate care îmbunatateste calitatea vietii în numeroase moduri. Acestea ofera excelente proprietati termice si de izolare acustica, un grad ridicat de securitate si o paleta de culori originale. De asemenea, amintiti-va ca în jur de 40% din pierderile de caldura din casa are loc prin geam sau usa.

Ferestrele si usile cu geamuri termopan reduc in mod substantial pierderile de caldura. Astfel veti recupera în curând costul de achizitie al geamurilor si usilor termopan din banii economisiti de la facturile de încalzire.

Usile din PVC necesita o intretinere minima si au o culoare rezistenta, de lunga durata, oferind caminului tau un aspect elegant si ingrijit, care va dura ani de zile. Asadar, gata cu vopsirea sau colorarea, pur si simplu stergeti ramele usilor cu o carpa uda imbibata in putin detergent de vase, iar acestea vor arata la fel de bine ca la inceput.

 

 

 

Super promotie !

Geam low-e cu argon la pret de geam normal, promotia este limitata, profita acum !

Parteneri

  • Feronierie Rotto
  • Feronerie Gu
  • Sticla Saint Gobain
  • AdSem.ro

 

 

Garantie extinsa

12 ani garantie la termopane

Oferim garantie 12 ani la toate profilele comercializate.

Promotie Gealan

Profil GEALAN de 6 camere la pret de 5

Profita acum

1. Estimare pret

Easy to start

Va comunicam pretul pentru comanda dvs. iar daca sunteti de acord cu pretul un specialist va veni la dvs. pentru masuratori.

2. Semnare contract

Modern Design

Semnam contractul, achitati avans de 50% din suma iar restul la montaj.
Montajul se realizeaza in 7 zile lucratoare.

3. Demontare/Montare tamplarie

Modern Design

Daca este nevoie demontarea tamplariei vechi se face gratuit. Montajul este realizat de catre specialisti in domeniu.

Go to top