Creeaza spatii adaptate cerintelor moderne si in pas cu tendintele folosind rolete textile

Rolete day & night

Roletele Day & Night , includ doua tipuri de material textil, cu grade diferite de transparenta. In timpul zilei se poate opta pentru o iluminare maxima a incaperii, in timp ce noaptea se poate alege o iluminare minima, dupa preferinte

Roletele textile

TermopanClass vă pune la dispoziție jaluzele verticale intr-o gamă foarte variata de culori si texturi.
Mereu elegante, jaluzelele verticale au reprezentat dintotdeauna cea mai buna alegere pentru controlul luminozitatii unei incaperi.
Extrem de practice si usor de intretinut, jaluzelele verticale constituie un element foarte important utilizat pentru decorarea incaperilor: birouri, sali, camere, inlocuind cu succes perdelele sau draperiile clasice.

O versiune eleganta si in pas cu tendintele actuale este reprezentata de montarea unor rolete textile la ferestrele tale. Acestea reprezinta un sistem de umbrire eficient care se adapteaza perfect dorintelor tale, oferind o serie de avantaje care nu sunt de neglijat. Roletele textile Day&Night reprezinta solutia optima pentru orice incapere indiferent daca este vorba despre spatiul in care iti desfasori munca sau despre locuinta personala.

Roletele textile sunt confectionate din materiale de calitate care permit un control optim al luminii, avand o culoare si o textura care se pot adapta cu usurinta in diferite stiluri de design interior. Sunt decorative si arata foarte bine. Mai ales daca iti doresti o schimbare bine venita si sa nu folosesti perdele si draperii roletele textile reprezinta alternativa perfecta.

Datorita calitatii materialului din care sunt fabricate aceste rolete textile ofera avantajul de a putea alege intre mai multe grade de transparenta, in functie de care sa reglezi intensitatea luminii care patrunde in interior. Reglarea intensitatii luminii se poate face prin intermediul dimensionarii inaltimii la care este ridicata sau coborata roleta.

Intretinerea lor se realizeaza foarte usor si nu necesita sa se aplice solutii complicate pentru a obtine din nou aspectul estetic placut.

Expertii nostri iti stau la dispozitie cu toate informatiile suplimentare necesare dar si cu solutii usor de aplicat si adaptat oricarui tip de spatiu. Roletele textile sunt deosebit de practice si reprezinta o solutie eficienta dar si economica prin care poti oferi incaperilor un aspect modern si in pas cu tendintele actuale. Indiferent de preferinte, prin intermediul nostru vei putea gasi intotdeauna solutiile potrivite dar si garantia ca orice produs cumparat se ridica la nivelul celor mai inalte standarde si exigente. Alege rolete textile pentru un ambient placut in care sa te simti confortabil in orice moment al zilei.

 

[contact-form-7 404 "Negăsită"]
Top