Instaleaza rulouri exterioare aluminiu pentru mai mult confort in casa ta

 

 

Sistemele de rulouri exterioare aluminiu sunt strans legate de ideea de confort si design impecabil. Insa, rolul lor decorativ nu este singurul avantaj de care vei beneficia in momentul in care doresti sa montezi rulouri exterioare aluminiu. Este o solutie care se poate aplica cu usurinta pe orice tip de tamplarie si poate asigura protectia impotriva luminii solare, mentine un confort termic ridicat si ofera o protectie eficienta impotriva tentativelor de intrare prin efractie.

Aceste sisteme de rulouri exterioare ocupa foarte putin spatiu deasupra ferestrei si nu bruiaza vizibilitatea catre spatiul exterior. Cu siguranta, reprezinta o solutie care merita sa fie luata in considerare in special de persoanele care au locuintele situate la parter sau cu ferestre direct la strada.

Modul de actionare poate sa fie manual sau electric, arc sau manivela, in functie de preferinte si gradul de confort dorit. Sunt sisteme disponibile in foarte multe culori, aspect care asigura o adaptare mai usoara la design-ul existent al locuintei. Montajul se realizeaza foarte simplu iar intreaga procedura nu dureaza foarte mult. Timpul de lucru poate sa varieze totusi, in functie de numarul de camere la care se doreste sa se monteze rulouri exterioare aluminiu. Materialele din care sunt fabricate sunt de calitate superioara iar sistemele de actionare sunt fabricate astfel incat sa reziste in timp foarte eficient.

Sistemele de rulouri exterioare aluminiu se realizeaza la comanda, tinand cont de caracteristicile ferestrei pentru care se adreseaza si in functie de dorintele clientilor nostri. Dupa o discutie cu consultantii nostri, se vor programa lucrarile iar rulourile exterioare vor fi livrate direct la adresa dumneavoastra. In functie de dorinte se pot realiza sisteme de actionare complexe care pot asigura o manevrabilitate mai confortabila. Rulourile exterioare iti vor proteja ferestrele de intemperii si vei putea obtine un control optim al luminii exterioare indiferent de perioada zilei. Acestea se adapteaza perfect oricarui tip de locuinta iar avantajele de care te vei bucura sunt incontestabile.

Rulouri exterioare cu caseta aplicata din aluminiu. Pentru detalii ne puteti contacta la 0766 624 829.
Acest tip de rulou prezinta avantajul de a ocupa foarte putin spatiu din vizibilitatea ferestrei sau deloc, in cazul in care se monteaza pe zid, deasupra golului de fereastra.
Rulourile exterioare aplicate pot fi actionate fie manual cu: snur, panglica, arc sau manivela cat si electric (cu motor): cu intrerupator sau telecomanda.
Rulourile exterioare din aluminiu sunt prezente intr-o gama extrem de larga de culori, dupa dorinta clientului si au rolul de a proteja fereastra de intemperii precum si de a obtura complet accesul luminii in incapere.

Tipul de material din care sunt executate si calitatea acestuia asigura o stabilitate in timp deosebita, manevrabilitatea acestui tip de rulouri este deosebit de ridicata, asigurandu-se facilitatea de actionare chiar si pentru copii. Dupa dorinta, se pot realiza sisteme de actionare complexe care sa asigure ridicarea/coborarea rulourilor programata in timp sau in functie de intensitatea radiatiei solare. Rulourile exterioare au rolul de a proteja fereastra de intemperii precum si de a obtura complet accesul luminii in incapere.

 

[contact-form-7 404 "Negăsită"]
Top