Termopanele, o investitie excelenta pe viata

TAMPLARIE PVC PREMIUM – UN STANDARD ACCESIBIL TUTUROR

 

Pentru unii, tamplaria PVC poate fi nesemnificativa dar  pentru noi acestea sunt centrul atenției. Deoarece fără ferestre și uși de înaltă calitate, o casă nu poate nici să arate estetic și nici să economisească energie.

 

Inca din cele mai vechi timpuri, oamenii au cautat solutii pentru a-si maximiza gradul de confort simtit in mediul in care locuiesc. Drept urmare, a existat intotdeauna un interes pentru a afla despre cele mai inovatoare materiale, echipamente sau ustensile care pot sa le usureze traiul. Printre inovatiile de ultima generatie se numara si ferestrele termopan care  de-a lungul timpului au fost imbunatatite pentru a se putea ridica la nivelul asteptarilor oamenilor.

Indiferent daca ai nevoie de niste termopane pentru a intregi constructia casei tale sau doresti doar sa le schimbi, acestea reprezinta o investitie excelenta pe termen lung. Probabil ai auzit de la multe persoane ca regreta aceasta investitie insa, in realitate este vorba mai mult despre alegerea profesionistilor care sa le monteze.

 

Termopanele, o solutie eficienta pe termen lung

 

Termopanele, au o serie de calitati incontestabile si modul in care sunt montate este direct proportional cu avantajele pe care le prezinta. Tocmai de aceea, este important ca nu doar ferestrele sa fie de calitate ci si serviciile celor care le monteaza. Confortul termic se diminueaza in momentul in care acestea nu sunt montate corespunzator, rezultand pierderi de caldura si probleme care se pot agrava si duce in final la necesitatea de a inlocui ferestrele.

Cea mai buna modalitate prin care se poate determina daca ferestrele dorite sunt potrivite pentru locuinta este prin analizarea caracteristicilor pe care le ofera. Niste termopane bune sunt usor de intretinut, au un design placut si iresprosabil, elementele din care sunt compuse ferestrele sunt de calitate si prezinta o serie de functii care le diferentiaza de restul modelelor care sunt existente pe piata la ora actuala.

Modelele de termopane de ultima generatie, sunt fabricate astfel incat sa ofere o izolare fonica si termica eficienta dar si protectie antiefractie. Acestea sunt foarte importante in special pentru proprietarii de case care locuiesc in centrul oraselor mari sau au locuintele situate la parter. O firma de termpoane Bucuresti care ofera servicii de calitate, intotdeauna va oferi servicii de consultanta pentru alegerea optima a ferestrelor care vor completa design-ul casei. In functie de buget, exista solutii pentru orice buzunar.

In plus, pentru o protectie eficienta si un confort ridicat, se mai poate opta pentru instalarea unor plase de tantari, care se vor dovedi a fi foarte practice in special pe timp de vara.

 

Intretinerea ferestrelor, o solutie optima pentru prelungirea duratei de viata a acestora

 

Intretinerea termopanelor se face foarte usor insa, este necesar ca anual sa se realizeze o serie de verificari pentru a rezolva eventualele probleme aparute. Mai ales daca ai termopane montate de ceva timp, este recomandat sa apelezi la o firma de reparatii termopane Bucuresti care sa rezolve micile probleme aparute. Astfel, se poate prelungi durata lor de viata.

Este recomandat ca achizitia de termopane sa se realizeze in sezonul cald pentru a se putea efectua montajul corespunzator.

La ora actuala, termopanele reprezinta cea mai buna investitie pentru casa ta. Dupa cum spuneam si mai devreme, ofertele care se gasesc pe piata se potrivesc oricarui buzunar iar avantajele oferite de termopane sunt incontestabile.

[contact-form-7 404 "Negăsită"]

Lucram cu cei mai buni producatori:

Geneo 86

PROPRIETATI

Adâcime constructivă: 86 mm / garnitură mediană

Număr de camere: 6 camere

Izolare termică: Uf = până la 0,85 W/m²K

Economie de energie: până la 76%*

Material: compozit din fibre RAU-FIPRO®, acoperit la exterior cu material de calitate coextrudat RAU-PVC pentru suprafeţe de cea mai bună calitate

Izolare fonică: fară armare, până la RwP = 47 dB (cu geam Rw = 50 dB)

Protectie antiefracţie: până la clasa WK3, până la clasa WK2 fără armare

Permeabilitatea la aer: 4(EN 12207)

Etanşeitatea la apă: 9A (EN 12208)

* Valori de calcul: Reducerea pierderii de energie prin ferestre prin înlocuirea celor vechi din lemn / PVC din anii 80 (Uf= 1,9, Ug= 3,0) cu ferestre din profile REHAU GENEO (Uf= 0,86, Ug= 0,5, dimensiune fereastră 123×148 cm).

 

PVC SALAMANDER STREAMLINE SL76

Sistem PVC cu 7 camere de izolare

Adancimea de constructive de 76 mm

Izolare termica si fonica ridicata

Caracteristica principala: Super albul Salamander

Garnituri continue

Culori: alb, alb coex, stejar auriu, Moorieche, nuc, mahon, tiama, gri antractit, polareiche

Garnituri: gri/negre

Grosime pachet de geam : 24 mm sau 40 mm ( geam tripan)

Feronerie ROTO NT

 

Salamander 7 camere

Ferestrele si usile SALAMANDER Salamander 7 camere STREAMLINE 76 combina avantajele unice oferite de acest profil cu o feronerie performanta de ultima generatie – ROTO NT – si cu vitraje performante de pana la 40 mm latime, mentinand aspectul estetic deosebit al tamplariei.

Profile Klass K600 – Cel mai bun raport Calitate – Pret

Design modern, cu muchii generos rotunjite

Adancime constructiva a profilelor principale este de 70 mm

Structura tetracamerala a profilelor principale de 70 mm

Profile Clasa B

Coeficient de transfer termic de pana  la 1,33 W/m2 K pentru profile armate ( ansamblu rame cercevea)

Etansare cu doua randuri de garnituri.

Utilizarea unui singur tip de armatura

Montanti comuni pentru rama si cercevele

Baghete comune pentru profile principale si cu seria Klass 400

Posibilitatea montarii de geam termoizoland dublu ( 24 mm) sau triplu ( 34 mm sau 44 mm)

VEKA Softline 82

82 mm adancime constructiva

7 camere de izolare in toc si 6 camere in cercevea;

Grosimea peretilor exteriori de 3 mm – CLASA A conform standardului european SR EN 12608

Garnitura mediana (al treilea rand de garnituri de etasare) pentru un plus de protectie impotriva curentului sau a umiditatii;

Inaltimea combinatiei de profile – 114 – 164 mm

Rigidizari din otel zincat (conform prescriptiilor VEKA privind armaturile, minim 1,5 mm);

Coeficient de izolare termica: pana la 0,67 W/m²K cu 3 foi de sticla (indeplineste standardul de eficienta destinat caselor pasive);

Canturi elegante, muchii usor rotunjite

Adâncime profil: 70 mm

Camere de izolare: 5

Grosime pereți exteriori: 3 mm (conform celui mai înalt standard de calitate RAL “Clasa A”)

Înălțimea combinației de profile: 99 – 176 mm

Rigidizări: Oțel zincat (conform prescripțiilor VEKA privind armăturile, 1,5 mm)

Colțare termo-sudabile pentru uși

Sistemul permite: Intercombinări de toc, cercevea, baghetă sau montant cu sistemul SWINGLINE

Placări cu aluminiu

Canturi: Elegante, muchii ușor rotunjite

Design: Atractiv, suprafețe semicoplanare sau necoplanare

 

 

 

Top